Logo PixImage Fotografie

U bent hier: Details

 

Details

 

Details

U en ik samen, of ik samen met uw uitvaartverzorger

Ik schreef eerder: “Het vormgeven ervan doen we met elkaar”.
Maar natuurlijk kunt u dit ook gedetailleerd met uw uitvaartverzorger bespreken, waarna ik door hem of haar namens u verder geïnstrueerd wordt. Wat u wilt!

Technische eisen PowerPoint Presentatie door locaties

Veel begraafplaatsen en crematoria stellen bepaalde technische eisen aan een PowerPoint Presentatie. Dit is niet iets waar u zich over hoeft te bekommeren; ik zorg ervoor dat aan deze technische eisen voldaan wordt.

Tijdige en doelgerichte actie

Het inventariseren en het verzamelen van beeld-/geluidsmateriaal kost tijd. Maar ook het maken en testen van de PowerPoint Presentatie vergt aandacht en tijd! Dit zeker wanneer er beeld- en/of geluidsmateriaal gescand/gedigitaliseerd dient te worden.
Daarbij willen sommige locaties bijtijds over de PowerPoint Presentatie kunnen beschikken, soms al wel 36 uur van te voren. En dit is ook goed, zij willen immers ook zorgvuldig kunnen testen.
Om teleurstellingen te voorkomen is een tijdige en doelgerichte actie aan te bevelen.

Levering

De PowerPoint Presentatie wordt door mij geleverd op twee manieren.
1. U ontvangt een kant-en-klaar afspeelbaar exemplaar in het PPSX-format.
2. U ontvangt een volledige PowerPoint versie in het PPTX format.

Tevens wordt er een bestand (mapje) bijgesloten met daarin al het toegepaste materiaal (foto’s, video’s en muziek/geluid).
Op verzoek, of indien noodzakelijk, worden tevens versies geleverd die compatible zijn met PowerPointversies van 2003 en eerder (PPS en PPT bestanden).
Deze wat verouderde versies dienen zeker bijtijds getest te worden op locatie.

Handout

De PowerPoint Presentatie wordt geleverd met een duidelijke Handout op papier. Deze wordt zodanig ingericht dat het kan dienen als duidelijke bedieningsinstructie.

Video-DVD als bewaarexemplaar

Op verzoek en tegen meerkosten kan een bewaarexemplaar op een Video-DVD geleverd worden. Deze is flexibeler afspeelbaar dan een PPSX of PPTX bestand; er is geen PowerPoint (Viewer) nodig. De DVD speelt automatisch af op de meeste computers en DVD-spelers/Home Cinema Sets.

Presentatiesystemen

Voor het leveren van presentatiesystemen (beamer, monitor, statief etc.) werk ik samen met een zorgvuldig geselecteerde partner, een verhuurorganisatie. Deze samenwerking waarborgt het noodzakelijk brede assortiment en de betrouwbaarheid van het in te zetten materiaal.
Wanneer er door mij een presentatiesysteem ingezet wordt, dan ben ik er altijd bij aanwezig als verantwoordelijke/operator.

Uitzondering

Ik werk niet met (delen van) PowerPoint Presentaties die door derden gemaakt zijn; mijn diensten zijn hierop niet van toepassing.

Tot slot, PowerPoint of MP4

Ik heb het hier consequent over een PowerPoint Presentatie. Dit is ook verreweg het meest gebruikte format ervoor. Maar wanneer er een (technische) reden is om de presentatie anders te bouwen/leveren dan kan dit ook. Zo kan ik de presentatie maken in een video-editor en deze dan leveren als bijvoorbeeld een HD MP4 videobestand.

 

Pix-Image is gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Vanuit deze thuisbasis werk ik veel in heel Zuid Holland en geregeld ook (ver) daarbuiten.

 

Contactgegevens

Pix-Image Fotograaf & Videograaf
Beeldpresentatie & Geluidsregistratie

Corr.- en bezoekadres:
Klapwijkse Zoom 207
2652 BN Berkel en Rodenrijs
Telefoon: 06 25 07 87 41
(bezoek alleen op afspraak)

E-mail: jacques@piximage.nl

Copyrights: Pix-Image Berkel en Rodenrijs | Webdesign: John de Jong